Košarica

Delovni čas
od 9.00 - 12.30 in 14.00 do 17.00
Pokličite nas
07 81 60 606
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja rezervacijskega sistema sportrent.si določajo pogoje rezervacije izdelkov, ki jo izvaja podjetje Kolesarski d.o.o., Drožanjska cesta 103, 8290 Sevnica. Splošni pogoji poslovanja  sportrent.si (v nadaljevanju rezervacijski sistem) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Kolesarski d.o.o., Drožanjska cesta 103, 8290 Sevnica (v nadaljevanju ponudnik). Uporabnik je oseba, ki uporablja naš rezervacijski  sistem, torej kupec.

Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine urejata s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik rezervacijskega sistema ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku ter ga dobi preko elektronske pošte. Uporabnik je s tem dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje rezervacijskega sistema, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Podatki o ponudniku

Naziv: Kolesarski, trgovina in storitve d.o.o.
Naslov: Drožanjska cesta 103, 8290 Sevnica
E-pošta: info@bikebrothers.si
Identifikacijska št. za DDV: SI74288482
Matična številka: 3680118000
SRG: Okrožno sodišče Krško, opr. št. 2010/1467
Osnovni kapital: 9.000,00 EUR
Banke in poslovni računi:
Banka Intesa Sanpaolo d.d., IBAN: SI56 1010 0004 7658 908
Nova KBM d.d., IBAN SI56 0400 0027 6487 480

Plačilne metode

Rezervacijo je mogoče plačati s kreditno kartico, po predračunu ali osebno v prodajalni!

Cene artiklov

Vse cene so v EUR. Cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Vse specifikacije posameznih izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Možne so napake pri objavi.

Odgovornost najemnika

Za upravljanje z najetim artiklom (v nadaljevanju predmet) v skladu s pogodbo o najemu (najemnik jo dobi ob prevzemu) je odgovoren izključno najemnik, ki je naveden v pogodbi o najemu.

Najemnik mora upoštevati navodila najemodajalca za  ustrezno uporabo predmeta. To hkrati pomeni, da mora upoštevati vsa prejeta navodila s strani
Najemnik odgovarja neomejeno v primeru škode na predmetu in ostalih udeležencih v prometu zaradi nepravilne, malomarne in nedovoljene uporabe. Najemnik mora s predmetom ravnati kot skrben in vesten gospodar. Morebitna ugotovljena škoda na izposojenem predmetu se zaračuna najemniku na koncu najema. Za škodo štejejo tudi morebitni madeži drevesne smole na predmetu.  
Najemnik je dolžan o kakršnikoli škodi na predetu ali drugih udeležencih v prometu (v primeru nesreče), nemudoma obvestiti najemodajalca. V primeru odtujitve je najemnik dolžan prav tako obvestiti najemodajalca in mu povrniti nastalo škodo v višini 80% maloprodajne cene predmeta, ki je predmet najema.

Odgovornost najemodajalca

Najemodajalec skrbi, da je predmet najema tehnično brezhiben, brez kakršnekoli okvare, ki bi lahko povzročila nezgodo. V nobenem primeru najemodajalec, t.j. podjetje Kolesarski d.o.o., ne prevzema nobene druge odgovornosti.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@kolesarski.com ali po klasični pošti na naslov: Kolesarski d.o.o., Drožanjska cesta 103, 8290 Sevnica.
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru potrošniškega spora, vas obveščamo, da v skaldu z 32. členom ZIsRPS ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.
 
Kolesarski d.o.o.
Matjaž Traven,
direktor
 
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×